Thursday, 11 August 2011

JOM CUCI OTAK CIKIK>>>MAIN PELUK2

salam semua...SElamat hari kHamis..oohh yee esok jumaat.lusa CUTI..korg pernah maain tk smbung2 ayat..hehhe..cm kt bwah nie,,korg pilih la trikh korg lahir,,contoh cm aq lahir bln 4 so plih la April...pstue lahirlak tanggal 17.hehhe

i)PILIH BULAN KELAHIRAN ANDA :
Januari -Aku cinta
Februari -Aku gigit
Mac -Aku belasah
April -Aku peluk
Mei -Aku terhantuk
Jun -Aku terkentut depan
Julai -Aku menari dengan
Ogos -Aku pergi dating dengan
September -Aku lambai dekat
Oktober -Aku muntah depan
November -Aku jerit dekat
Disember -Aku terlanggar

ii)PILIH NOMBOR HARIJADI ANDA
1-Mak aku
2-Komputer aku
3-Liverpool
4-Garfield
5-Musuh dalam selimut
6-Gangster
7-Handphone aku
8-Gerrard
9-Driver bas
10-Semut
11-Kawan baik aku
12-Polis
13-Taik kucing
14-Pating barbie
15-Lee Chong Wei
16-Mak mertua aku
17-Mak tiri aku
18-Girlfriendaku/boyfrienda aku
19-Makcik kantin
20-Sharifah amani
21-Upin n ipin
22-Siti Nurhaliza
23-Spongebob
24-Cristiano Ronaldo
25-Bapok/maknyah
26-Kawan aku
27-Raja lawak/akademi fantasia
28-Jiran aku
29-Orang gila
30-Taylor swift
31-Awek cun / Jejaka tampan

iii)PILIH WARNA BAJU YANG ANDA PAKAI SEKARANG...:
Putih -sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam -sebab aku gila
Pink -sebab aku suka single
Merah -sebab mak aku suruh
Biru -sebab aku tak tahan
Hijau -sebab aku baik hati
Ungu -sebab aku cemburu
Kelabu-sebab bomoh suruh
Kuning-sebab suka hati akulah
Oren -sebab aku baru putus cinta
Coklat-sebab aku tak tentu arah
Lain2-sebab aku fikir aku hebat
last skali hari ni aq pakai bju wrna kelabu kot..(sbb Bomoh suruh)hhaha..jd ayat aq adlah.
AKU PELUK MAK TIRI AQ SBB BOMOH SURUH...
bengon tol,,aq trkena,,aduiiishhh,,,Ayah aq xde mak tiri la,,penipu punya ayat,,okkkeyy la kte gelak2 je,,,

KONGSI JAWAPAN ANDA....~ENJOYYYY...HEHEHEE..
(untk hiburan sahaja,xde kena mgena antara hidup dn mati)

DOAKAN IMPIAN CIKSYIKIN TERCAPAI

6 comments:

  1. cik syikin comel..sis folo sini ya :)

    thanx drop by..eppy blogging..
    slamat berpuasa dik :)

    ReplyDelete
  2. Aku terhantuk Jejaka tampan sebab suka hati akulah

    Hehehee, ok jugak nieh :_)

    ReplyDelete
  3. hehehe tergelak umi bc entry ni...ok ok ni yg umi nye lak...Aku peluk Taylor swift sebab aku suka single (^_^)

    ReplyDelete
  4. hahahah.,,gelak2 jgn trlebih yea..
    1)momma comel,,,blog akak yg super duper trbaik,,,kisah khdpan akak..
    2)Myra,,suka ati ciksyikin ar nk bgthu mira cntik,,heheeh,,
    3)sweet umi)Taylor swift tue,,jgn peluk sgt,,,ehhh single ag er,,,??

    ReplyDelete
  5. haha comel lah game ni.. ni ayat shiqa :

    "Aku jerit dekat Garfield sebab aku tak tentu arah"

    hehehehe nak copy ahh

    ReplyDelete
  6. hahahah...yea..yea yea peluk garfield...comel tue..

    ReplyDelete