Friday, 22 April 2011

LAGU NIE KHAS UNTUK BOS-BOS YG TERBAIKKK



lagu nie deng tujukan untk jiran punya bos..

Buat tu,
Buat nih,
Itu yang aku dengar tiap-tiap hari sejak aku disini,
Waiter cashier cleaner customer semuanya aku..semuanya aku,
Amek anak kau balek dari sekolah pun keja aku,
Lepas tu nak kena hantar pulak dia pergi mengaji…
dekat KAMPONG BARU…
aku buat semua for you,
aku kerja semua for you,
aku jadi babu for you,
Ooooo..
nasibla aku ini makan tido keja kat sini,
kalu tak dah lama ku bakar kedai ni..
(*sebelah tgn main piano, silang kaki,buat muka comey, kah3!!)
oh yeahh yeahhh…

Roslan Kadir kena buang sebab diorang curi pencungkil gigi
Boss Jahat~~ Boss Jahat~~
itulah panggilan yang patut ku bagi
dia patut ku bagi
dahla gaji aku sikit itupun kau tak penah nak bagi
ikut hati aku org macam kami dah lama
aku aku aku bagi kaki..
kamu ke…(*pranggggg!!)

Lawak+kelakar giler lagu Nie,,
hhaha,,,ciksyikin dlm 5 6 kali duk layan lagu nie,,,

Jom sokong JAMBU,,
muka legend hati kuit,,
ala sweett sgt,,,
JOZAN jgn duk cter la lawak dia memang xleh Lawan,..

Sepah dia punya kekuatan sbb group dia 1 kepala,,
apapunn..MAHARAJA LAWAK memng TERBAIK..



DOAKAN IMPIAN CIKSYIKIN TERCAPAI

2 comments:

  1. i likeeeee...
    masa tgh senyum baca entry, nabil tgh nyanyi ML ulangan. tak sabar nak tggu kul 10 mlm nie hehehe

    ReplyDelete
  2. ciksyikin duk ulang 3 4 5 6 7 kali shari ahhaah,,,suka2,,,,

    ReplyDelete