Tuesday, 5 April 2011

CONTOH SKIRT YG ALA2 SWEEET SGT

assalamualaikum,

amboi sempat ag cik syikin berangan sebelum tdor,,,
Amklum la,,ciksyikin xmampu nk beli,,,dtambah lak segan nk pakai lawa2,,,
Ciksyikin nk share 1 blog yg bt korg tangkap leleh,,

amacam dh tngok lum?
hheheh,,,ciksyikin suka sgt pakai skirt,,(pdahal skirt ada 1 je)
xde la,,,just suka n suka tngok sape2 yg pakai skirt,,nmpak cntik sgt,,tambh2 skrg mcm2 jnis skirt ada,,,naik rambang mata ciksyikin,tp tunggu ar lu,,,skrg xkije ag,,dh kije tahu la ciksyikin korek2 mcari kedai2 yg jual skirt,,,,ciksyikin minat sgt,,,,
leh ke pakai cmnie g kelas??



meletop mak kau,,,
mesti org pndang ciksyikin klau pakai cmnie g Kelas,,
huuu,,eh terKOYA la plop,,

huuuu,,,cantik and sweeetttt sgt,,,,,
leh ke ciksyikin pakai cm Nie?
xnmpak pelik er?
isshhh segan la,,
ciksyikin nie kurus+pendek,,?
malu pun ada,
tp cm xCONFIDENT je,,,
nape nie?
ce bg cikik smangat ohh cheh,,,



DOAKAN IMPIAN CIKSYIKIN TERCAPAI

2 comments:

  1. Senang sekarang ni main order lam internet je. Akak2, makcik2 kat opis saya pun main order je hehe..


    *Pemberitahuan: Wahai blogger sekalian, nanti refollow blog saya ye. I'll follow back. Blog baru, pengisian baru tapi dotcom yg sama. http://www.onggon.com/ dan jgn lupa tinggalkan jejak/url di comment box blog saya :)

    ReplyDelete
  2. tue akak2 n makcik2 yg dh kije,,,,sy lum ag

    ReplyDelete